Even voorstellen

Mijn naam is Dave Hurkmans, Executive Catering Chef en eigenaar van True Food Flavours.

 

Dave Hurkmans

Van jongs af aan heb ik interesse gehad in koken en heb naast mijn opleiding een natuurlijke groei gemaakt in de keuken. Begonnen als jonge knaap in een hotel met het hakken van bloemkolen en door middel van ervaring en kunde doorgegroeid in de keuken. 

Sinds 2006 ben ik zelfstandige, begonnen als ZZP-er en dit uitgebreid naar ZZP bemiddeling.

 

Mijn kracht ligt bij de catering. Het voorbereiden, bereiden en meegeven van grote en kleine evenementen is waar mijn passie ligt.

 

Dit doe ik zowel op inhuur basis als interim chef als voor partijen die in mijn eigen keuken worden bereid. 

Vanaf 2015 heb ik mijn pijlen gericht op de catering en sinds die tijd verzorg ik samen met mijn team diverse partijen. Van ontbijt tot late night snack, van zakelijk event, bruiloft tot home cooking. 

 

True Food Flavours

Pure smaken, dat is waar True Food Flavours voor staat. Als vakman, werk ik graag met pure producten en bereid ik alles grotendeels in eigen beheer.

 

2019

In 2019 maakte ik een kleine uitstap naar voedsel innovatie. Als alternatief op kunstmatige smaakversterkers heb ik een product ontwikkeld wat gemaakt is van pure groente & fruit. 

Mijn poeders kunnen gebruikt worden als een smaakboost voor gerechten of als decoratieve toevoeging.

True Food Flavours is het lekkerste product van 2019! Dave Hurkmans met zijn product True Food Flavours biedt volgens de jury een gat in de markt en heeft de prijs ‘Lekkerste product 2019’ dan ook hard verdiend. Deze poeders, gemaakt van 100% verse groenten en fruit, bieden een gezond en natuurlijk alternatief om basisproducten een bijzondere smaak en/of kleur te geven. “Het is een innovatief product waar je werkelijk alle kanten mee op kunt”, aldus de enthousiaste jury.