Lekker eten met minimale inspanning?

En met minimale inspanning bedoelen we dan niet, een doos in ontvangst nemen, alle ingrediënten in de (koel)kast bewaren en vervolgens het zelf nog schoonmaken, snijden, bakken en braden. Nee met minimale inspanning bedoelen wij lekker eten door het alleen maar op te warmen. Kan dat? Ja dat kan!

 

Met de gerechten van Dave’s True Food Flavours

Zeebaars met gnocchi en gemengde groenten

Wij hebben voor jou al het werk gedaan, de boodschappen, het schoonmaken, het snijden, het bakken, braden, stampen en de afwas!

 

Wij maken namelijk voor jou, dagverse maaltijden die jij alleen nog maar hoeft op te warmen. Je haalt de maaltijd uit de koelkast, verwarmd hem in de magnetron of oven en ping! Jij kan lekker eten.

Nu horen we je denken, die kant-en-klare maaltijden die zitten toch altijd vol met kunstmatige toevoegingen en meer zout en suiker dan goed voor me zijn. Deze dus niet!

 

Pure ingrediënten

Wij maken alle gerechten met oorspronkelijke recepturen, gemaakt van pure ingrediënten. Daarnaast verpakken wij de maaltijden onder beschermde atmosfeer wat de maaltijd een langere houdbaarheid mee geeft waardoor we ook geen kunstmatige rommel hoeven te gebruiken. De maaltijden blijven zo tot wel 7 dagen houdbaar in de koelkast en tot 3 maanden in de vriezer.

 

Culinaire inspiratie

In onze keuken werken alleen maar mensen met een culinaire achtergrond. Bijna allemaal geschoold volgens de klassieke Franse keuken. Een keuken die best bewerkelijk is, alle gerechten bestaan uit meerdere componenten en kook/snijtechnieken. Veel van onze gerechten worden nog steeds gemaakt volgens deze klassieke wijzen. Naast de Franse keuken zijn wij zelf gek op de mediterrane keuken. Bij veel van onze gerechten halen wij onze inspiratie uit Italië, Griekenland en Noord Afrika. Deze inspiratie verwerken wij dan weer in onze gerechten.

 

Kwaliteit vs duurzaamheid

Naast de hoge kwaliteit van het eten hebben wij ook veel tijd gestoken in de verpakkingen van onze maaltijden. Zo zijn de bakjes van de maaltijden gemaakt met 95% minder plastic. Hiermee hebben ze een kleinere impact op onze kostbare natuur. Daarnaast kunnen de sleeves die om de maaltijden zitten bij het papier afval. Lekker eten, minimale inspanning en lage belasting op het milieu!

 

De voordelen van onze kant-en-klare maaltijden op een rijtje:

  • keuze uit verschillende smaken
  • 1 week houdbaar in de koelkast, 3 maanden in de vriezer
  • duurzame verpakking
  • past in een gezonde levensstijl
  • aantrekkelijke prijzen

 

Denk je na het lezen dat wil ik ook! Bestel dan vandaag nog jou gerechten in onze webshop, dan zit jij binnenkort heerlijk te eten.